Aicina pieteikt iedvesmojošus stāstus “Latvijas lepnumam”

Informāciju sagatavoja Alise Mališko Komunikācijas vadītāja.

Godināšanas ceremonija “Latvijas lepnums” šogad norisināsies jau 17. reizi, un kanāls TV3 un Latvijas Mediji aicina dalīties stāstos no visas Latvijas par cilvēkiem, kuri ir nesavtīgi palīdzējuši, glābuši vai iedvesmojuši

Svinīgā godināšanas ceremonija “Latvijas lepnums” ir kļuvusi par tradīciju, kas aicina novērtēt cilvēkus, kas ikdienas ir mums līdzās. Tie ir bijuši gan izcili skolotāji, gan pašaizliedzīgi glābēji, gan cilvēki, kuri nesavtīgi palīdz. Šogad, laikā, kad pasauli skāra globālā pandēmija, tā izgaismoja vēl vairāk gaišus darbus un cilvēkus – brīvprātīgo kustības, kas atbalstīja seniorus, skolotājus, kas meklēja radošus risinājums, kā apgūt mācību vielu, vecāki, kuri, paliekot mājās, paši kļuva par skolotājiem, un, protams, medicīnas un policijas darbinieki, kuriem īsā laikā nācās pielāgoties jauniem darba apstākļiem, ik dienas pakļaujot riskam gan sevi, gan ģimeni.

“Šis bija īpašs un sarežģīts gads mums visiem. Tas lika strauji apstāties un paskatīties uz pasauli citādāk. Un nevar noliegt, ka šis bija gads, kad vairāk nekā iepriekš mums apkārt esošie cilvēki ir darījuši iedvesmojošas un patiesas apbrīnas vērtas lietas. Tāpēc aicinu ikvienu, kas zina šādus cilvēkus, rakstīt vēstules un dalīties stāstos, lai jau gada nogalē tradicionālajā “Latvijas lepnuma” noslēguma ceremonijā visa Latvija varētu godināt un sveikt tos, kuri ar savu rīcību ir darījuši mūsu pasauli nedaudz labāku,” aicina TV3 Group programmu direktore Gita Pētersone - Rudzīte.

Iesūtīt stāstus par iedvesmojošiem līdzcilvēkiem un viņu darbiem aicina arī izdevniecība “Latvijas mediji”.

""Latvijas lepnuma" misija ir mums ikvienam atgādināt, ka mēs esam bagāti. Ar labiem darbiem un spēju tos pamanīt un novērtēt. Domās noteikti pasakām vairāk "paldies" nekā realitātē. Šī ir ļoti laba iespēja pieteikt īpašus cilvēkus no visas Latvijas. Jūs tādus pazīstat. Mēs par viņiem savos izdevumos pastāstīsim. Iesaistieties, lai "Latvijas lepnuma" balvas atrod savas jaunās mājas!" aicina Evija Veide, izdevniecības "Latvijas Mediji" direktore.

Stāstus ir iespējams iesniegt līdz 18. septembrim portālā skaties.lv/latvijaslepnums, aizpildot formu, kā arī sūtot vēstules uz "Latvijas Mediju" redakciju Rīgā, Dzirnavu ielā 21, LV 1010.

Tālr.: 28 893 903, 29 806 505

E-pasts: alise.malisko@tv3.lv